Popular items

 

Samsung Electronics kiest voor het Onetrail Trading Partner Network™

Blogpost by: Onetrail
From: vrijdag 1 september 2017

Samsung levert apparatuur voor in huis, zoals tv's, beeldschermen, koelkasten en wasmachines. Maar Samsung maakt ook producten voor mobiele communicatie, zoals smartphones en tablets. Samsung blijft bovendien een betrouwbare leverancier van elektronische onderdelen, zoals DRAM en halfgeleiders zonder opslagcapaciteit.

Samsung garandeert dat zijn producten en diensten van goede kwaliteit zijn en het leven eenvoudiger maken. Tevens richt Samsung zich op het verbeteren van de internationale gemeenschap. Dat doen ze door continu te streven naar baanbrekende innovaties en meerwaarde voor hun klanten en partners.

Met de toevoeging van deze Trading Partner wordt het totaalaanbod van product informatie binnen het Onetrail Trading Partner Network™ weer verder uitgebreid en completer.

Voor meer informatie over de beschikbare berichten per Trading Partner of wilt u Samsung Electronics toevoegen als leverancier via Onetrail? Neem dan contact op met Richard Vriezekolk via +31 6 43 04 95 43 of direct met de Sales afdeling via  +31 30 697 32 83.

« Back to News

Add your reply

Reactieformulier

They chose Onetrail